• img-header-support

Er bestaat geen standaard oplossing.

Wij luisteren naar uw behoefte en stellen een oplossing op maat voor op basis van ons portfolio aan diensten en oplossingen.

Microsoft O365

Entrust-support ondersteunt als Microsoft Partner het volledige gamma van Office 365 produkten, inclusief de meest recente versies, Office 365 Home, Office voor Thuisgebruik en Zelfstandigen 2013 en Office Professional 2013. Ook Office voor Mac 2011 is bij ons verkrijgbaar.

Een abonnement op Office 365 bestaat onder meer uit de meest recente versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access en Publisher. Door ons ‘silver partnership’ met Microsoft krijg je als Office 365-abonnee en klant van entrust-support altijd van ons meteen ondersteuning door Microsoft opgeleide deskundigen telefonisch of via chat.

Office365

Support-as-a-service

Met meer dan 10 jaar ervaring in de ICT support maken we met de slogan “we make it happen” het dagelijks waar voor onze klanten.

Een degelijke IT infrastructuur met vlot werkende bedrijfsoplossingen zijn voor elke handelszaak of KMO van strategisch belang. Samen dragen wij bij tot de grotere groei van elke onderneming als ondersteunende partner met onze Support-as-a-service aanpak. Wij bieden d.m.v. verschillen service packs een oplossing op maat met diensten waarbij entrust-suppport uw onderneming dagelijkse ondersteunt alsmede ook uw IT problemen oplost.

Netwerk Infrastructuur

Elk bedrijf heeft nood aan continuïteit van informatica systemen. Door middel van de juiste aanpak, opbouw en onderhoud van een gestructureerde netwerkinfrastructuur verzekeren wij dat onze klant zich enkel moet bezighouden met de “core-business” van het bedrijf.

Entrust-support biedt verzorgde netwerk oplossingen op basis van de juiste analyse, aankoop en implementatie voor onze klanten.

ICT Hardware

Entrust-support biedt u de meest uiteenlopende oplossingen voor uw ICT hardware binnen uw onderneming. Uw volledig park van laptops, desktops, printers, servers, … en andere zoals bv. netwerkapparatuur, kunnen niet alleen besteld en geleverd worden, maar tevens met een servicepack op maat voorzien worden van het correcte onderhoud.

Uw aankoopbeleid voor ICT hardware wordt hierbij vakkundig ondersteund in samenwerking entrust-support als uw KMO-IT partner.

Telefonie – VOIP

De ICT of Informatie en Communicatie Technologie is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer ruim kennisgebied. Dankzij onze vakkennis van meer dan 10 jaar helpen wij u door het bos de bomen te zien om de juiste keuzes te maken.

Met onze VOIP oplossingen bieden wij de juiste tool aan om uw onderneming flexibeler en efficiënter te laten werken en tegelijkertijd kosten te besparen.

Via “Cloud communication-as-a-service” zijn wij als bedrijf ervan overtuigd dat cloud communication de volgende stap is in de telecom industrie. Technologisch gezien kunnen we inderdaad spreken van een gigantische stap voorwaarts. Waarom? Wel, vergeleken bij traditionele PBX telefoonsystemen zijn de voordelen van cloud communication zo talrijk dat het ons alleen maar logisch lijkt dat elke onderneming, starter, KMO of zelfs grotere bedrijven vroeg of laat de overstap moeten maken.
Oordeel zelf als ICT-verantwoordelijke of bedrijfsleider:

  • Geen PBX telefoonsysteem meer
  • Gebruikers en functies worden on-the-spot beheerd via uw webbrowser
  • Geen complexe upgrades voor hard- en software
  • één simpel prijsschema per gebruiker
  • Geen voorafgaande investering nodig
  • Geen jaarlijks onderhoudscontract
  • de lijst met voordelen is haast eindeloos.

“Cloud communication-as-a-service” is dé toekomst. En de toekomst is nu.

Project begeleiding

Met de ervaring en kennis binnen het team van entrust-support, bieden wij project begeleiding voor IT verhuis trajecten, infrastructuur vernieuwing en andere IT projecten.

Door middel van onze aanpak gaan we duidelijk voor een geslaagd eindresultaat binnen de afgesproken termijn, waarbij budget verantwoord werken centraal staat.

Van begin tot einde kunnen wij u begeleiden bij het uitstippelen en implementeren van uw IT-projecten.

Op basis van een degelijke audit van de IT infrastructuur en de correcte maatname, slagen we erin de juiste configuraties aan te bieden voor de noden van onze klant.

Met een correcte planning én project management aanpak installeren we alle bouwstenen van het project.

Niet alleen wanneer we het eindresultaat opleveren, maar ook bij tussentijdse evaluaties is er een nauwe samenwerking met onze klant en de project managers van entrust-support.

BYOD (bring your own device)

Volgens Wikipedia:

"De politiek om werknemers toe te laten de mobiele toestellen (laptops, tablets en smartphones) waarvan ze zelf eigenaar zijn mee te brengen naar het werk om toegang te krijgen tot bedrijfsinformatie en -data."

Entrust-support kent de complexiteit van de ICT-omgeving en de mogelijke stijging van veiligheidsrisico's door BYOD. Ook het consumentengedrag van mobiele toestellen heeft gevolgen voor het beheer van uw IT omgeving. Noem het gerust een uitdaging voor elke onderneming welke vooruitstrevend wil zijn.
Entrust-support helpt via advies om het BYOD-beleid te definiëren en te doen naleven. Daarnaast reiken we handige tools aan voor het beheer van uw mobiele vloot.

Ons DNA laat ons toe uw ICT uitdaging op te nemen.

how

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lange termijn visie vanaf dag 1

 

Efficiënte manier van werken waardoor onnodige investeringen / kosten bespaard blijven.

Centraal aanspreekpunt

how-3

Geen nood om te communiceren met verschillende partijen, wij coördineren het geheel.

Aanvullend aan uw organisatie

U focust op uw kernactiveiten, wij vullen aan met onze kernexpertise, zij aan zij.

Stap voor stap, maar continue

how-1

Geen éénmalig advies, maar continue begeleiding op uw tempo.

 

Hands-on

Wij leveren niet alleen advies, maar implementeren ook wat we voorgeschreven hebben.

Brede, doch diepe domeinexpertise

Wij beschikken over een brede waaier IT & Online Marketing expertise en oplossingen door middel van onze capability centers.

State-of-the art, doch pragmatisch

Tier-1 expertise & oplossingen vertalen naar haalbare stappen.

Mede-verantwoordelijkheid

how-4

Vergoeding in functie van behaalde resultaten.

Voor groeibedrijven met potentieel ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering

Over ons

Entrust-support zag in 2011 het licht als capability center onder de vleugels van entrust-it door de nood aan infra support diensten.

Begin 2012 werd ITdotCOM BVBA overgenomen door entrust-support en kwam Tom Smolders aan boord aan de zijde van Yves om het entrust-support capability center verder uit te bouwen.

In de loop van 2013 werd beslist een Raad van Advies in het leven te roepen teneinde de verdere groei van de groep te ondersteunen en te fungeren als klankbord. Deze werd samengesteld uit Luc Van der Biest en Herman Spliethoff.

Ondertussen bestaat entrust-support als zelfstandig capability center binnen entrust-group met eigen P&L uit een 5-tal personen verspreid over verschillende kennisdomeinen, waaronder een aantal zelfstandige medewerkers (entrustees), dewelke op structurele basis deel uit maken van het team. Daarnaast werden een aantal strategische partnerships opgezet met service & solution providers zodoende klanten een antwoord te kunnen bieden op hun ICT behoefte.

  • SilverCloud
  • carbonite
  • kreskado

Kantoren

Tervurenlaan 34
1040 Brussel
+32-2-50 30 620

Mijlstraat 153
2570 Duffel
+32-2-50 30 620

entrust-it cvba
KBC BE93 7340 2916 4067
BIC: KREDBEBB

FORTIS BE23 0017 1526 0191
BIC: GEBABEBB

ONR 0826.972.807

 

Route d'Esch 7
1470 Luxemburg
+352-2-03 01 068

entrust-invest sàrl
IBAN: LU95 0100 7201 6546 0550
BIC: FOTNLUL1

Contact

facebook linkedin twitter mail